Vrouw huwt reuzenrad na neuken trein

Linda Ducharme uit Florida is onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Niks bijzonders natuurlijk, ware het niet dat haar kersverse echtgenoot een reuzenrad is. Eerder had ze al een seksrelatie met een trein en was ze verliefd op een vliegtuig.

De 55-jarige Amerikaanse lijdt aan een bizarre aandoening. Ze voelt zich namelijk lichamelijk aangetrokken tot voorwerpen. Wereldwijd lijdt slechts een handjevol mensen aan deze ziekte.

Zo werd Ducharme al eens verliefd op een vliegtuig. Als piloot bereed ze het voorwerp dan ook dagelijks. Toen deze relatie spaak liep, probeerde ze haar geluk te beproeven bij een trein. Ze werd zelfs conducteur om maar elke dag bij haar grote liefde te kunnen zijn.

De seksrelatie ging echter kapot toen ze werd ontslagen. Ze werd namelijk op heterdaad betrapt toen ze intiem samen was met de treinwagon. Uiteindelijk keerde ze terug bij haar oude liefde Bruce.

Bruce is een klein reuzenrad, met wie zij al in 1982 kennismaakte. Direct sloeg de vonk over, en de vrouw bezocht vele kermissen om haar lusten te botvieren op de geile, stalen reus. In 1986 werd Bruce echter gesloopt door een storm, waarna hij op de schroothoop belandde.

Maar liefst 25 jaar later vond ze haar geluk weer bij Bruce, op de oudijzerbult op 5.000 kilometer van haar woonplaats. Uiteindelijk is ze nu met hem in de echt verbonden. Ze is vastbesloten de rest van haar leven met de kermisattractie te delen. Of ze ook hebben geneukt in de huwelijksnacht, is helaas niet bekend.