Geil tienermeisje lekker wijf van 31

De politie van Deltona, in de Amerikaanse staat Florida, heeft ene Naomi Dixon in de kraag gevat. De niet-onknappe blondine heeft zich geregeld laten uitwonen door een ventje van 14. Terwijl het kereltje dacht seks te hebben met een geil tienermeisje van zeventien lentes, blijkt Dixon stiekem al 31 te zijn.

De jongedame leerde haar slachtoffer onlangs kennen op een feestje. Ze deed zich voor als een 17-jarig meisje, en de bronstige puber tuinde er met open ogen in. Nog diezelfde avond reeg de dappere strijder het blondje aan zijn spermaspeer.

De vrouw bleek onverzadigbaar, want nog achtmaal liet de knaap haar alle hoeken van Dixons huis zien. Diverse malen had hij getracht te ontvluchten, waarna de dame ontstak in woede. Zo sneed ze in haar armen, en probeerde ze zijn initialen in haar vlees te kerven.

Toen Dixon haar toyboy probeerde te wurgen, was het ventje er wel klaar mee. Hij bekende de relatie aan zijn ouders, waarna de politie de geile feeks donderdag in de boeien sloeg. Haar verweer dat ze ervan overtuigd was dat haar slachtoffer 18 was, bood geen soelaas. Zij wordt beschuldigd van seks met een minderjarige, en komt pas op borgtocht vrij na betaling van 50.000 dollar.

DixonNice of Noeeeees!? (foto: Volusia County Branch Jail)