[EL] Uitslag Dinamo Zagreb - PSV

PSV heeft zijn derde wedstrijd in Europa League gelijkgespeeld. In Zagreb eindigde een zeer teleurstellende wedstrijd in een bloedeloze 0-0.

Wegens een straf voor wangedrag van de fans van Dinamo werd de wedstrijd zonder publiek gespeeld. Ondanks de troosteloze ambiance was het juist de thuisploeg die in de eerste helft nog wat kansen kreeg. Een schot van Drovoci ging via Bruma over en Tyton moest actie komen na een inzet van soudani. De beste mogelijkheid voor PSV was vlak voor rust. De Eindhovenaren kregen een mogelijkheid uit een hoekschop, maar deze werd niet benut.

Direct na rust was er weer een mogelijkheid voor Dinamo. Fernándes kopte een bal in de handen van Tyton. PSV kreeg gaandeweg de tweede helft meer balbezit, maar door het zeer lage tempo van beide ploegen kwam er nauwelijks gevaar uit. De beste mogelijkheid was nog vlak voor tijd voor Dinamo, Tyton redde op een schot van Ademi. Zo eindigde de wedstrijd die geen winnaar verdiende ook in de stand waarmee begonnen was.