Agassi en Graf partyen op Wii U

Getrouwd tennisstelletje Andre Agassi en Steffi Graf spelen de hoofdrol in de nieuwste trailer van Wii Party U. Er is nog geen scheiding bekendgemaakt.

Wii Party U biedt interactieve bordspellen, off-TV-uitdagingen en 80 minigames, die de functies van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening Plus benutten. Speel bijvoorbeeld in je eentje of tegen een vriend een potje Tafelvoetbal van 5 minuten op de Wii U GamePad, of begin een volledige spelshowervaring in de TV Party-stand, met vijf verschillende spellen die tussen de 20 en 60 minuten kunnen duren.

In Dobbelmarathon bestrijden Mii-personages elkaar op een zigzaggende snelweg, waarbij spelers om beurten met dobbelstenen moeten gooien, zoals bij een traditioneel bordspel. Alleen in deze versie is moet je op bepaalde punten van de snelweg minigames voltooien, zoals ‘Supersnelbreien’, waarin je als een razende met de Wii-afstandsbediening moet schudden om de langste sjaal te breien, of ‘Ravijnrijders’, waarin je de Wii-afstandsbediening moet gebruiken om je Mii-personage op een eenwieler over een verraderlijk pad door een ravijn te laten rijden.

Wii Party U komt 25 oktober, morgen dus, uit op Wii U.