Vrouw faket kanker voor seks met pubers

Jennifer Dempsey uit Arizona heeft vrijdag haar schuld aan seks met minderjarigen bekend. De 35-jarige vrouw deed zich voor als een zwanger meisje van 16 jaar en fakete kanker om seks te hebben met zeker twee jongens van veertien en zestien jaar.

De moeder uit Phoenix heeft tussen november en februari zeker twee jochies overgehaald om met haar te dammen. Zo kreeg ze niet alleen een veeg in haar eigen auto op een parkeerplaats, maar liet men haar ook thuis alle hoeken van de kamer zien.

Dempsey hield de knaapjes een zielig verhaal op. Ze vertelde 16 jaar en zwanger te zijn, zo laat Trent Crump van de politie in Phoenix weten. Ook vertelde ze haar familie al vijf jaar te lijden aan kanker.

Het kankerverhaal hield ze zelfs vol bij de politie, om hen er zo van te overtuigen haar niet in de boeien te slaan. "Ze vertelde dat dit de reden was dat ze geen seks met de jongens had. Ze vertelde dat ze hiervoor te ziek was." Jennifer blijkt echter kerngezond. Lichamelijk dan, in ieder geval.

Op Facebook gebruikte ze diverse schuilnamen om jonge knapen haar bed in te lokken. Ze zou 16 jaar en zwanger zijn. Het huis dat ze deelt met haar echtgenoot, deed tevens dienst als sekslocatie. Ze vertelde echter dat het het huis van haar tante was.

Ook ontmoette ze de ouders van een van haar slachtoffers. Met hen had zij het over haar nepzwangerschap. Omdat de ouders twijfelden aan haar leeftijd, schakelden zij de politie in.

Volgens haar buren speelde de vrouw haar rol als kankerpatiënte zeer overtuigend. Zo had ze haar hoofd kaalgeschoren, droeg ze pruiken en liep ze rond met een slangetje uit haar borst. "Ik was ervan overtuigd dat ze ernstig ziek was", aldus een buurvrouw.

De blondine heeft inmiddels schuld bekend. Haar rechtszaak zal op 22 oktober worden voortgezet. De politie sluit overigens niet uit dat ze nog meer slachtoffers heeft gemaakt.

DempseyDe dame in kwestie (foto: Phoenix Police Dpt.)