FOK!ker voor 1 paperclip naar Azië

In het V&A-forum loopt sinds maandag een boeiend topic. FOK!ker p-perklip, die zich speciaal hiervoor heeft geregistreerd, wil met slechts één paperclip zijn reisuitzet voor een lange trip naar Azië bij elkaar sprokkelen.

Het idee is echter niet nieuw. Ruim zeven jaar geleden bemachtigde een weblogger een huis, door via vele omwegen zijn paperclip te verruilen.

Een leuk idee, zo bedacht p-perklip. Hij is begonnen met een paperclip, die hij ruilde tegen een schilderpop, die weer werd geruild met een paar visitekaartjes en een boomerang. Hierna werd een deal gemaakt voor drie zonnebrillen. Deze werden weer geruild tegen een 5.1-set, een boek en kaartjes voor de dierentuin.

Daarnaast heeft de FOK!ker nog een lamp en een vishengel in de aanbieding. Momenteel is hij bezig de dierentuinkaartjes te ruilen tegen een racefiets. Uiteindelijk hoopt p-perklip alles te hebben geruild tegen een rugzak, e-reader, camera en en externe accu. Deze spullen wil hij graag meenemen tijdens zijn vier maanden durende trip naar Zuidoost-Azië, die over 65 dagen van start gaat.