FOK! wat een weer... Meer bewolking

Goedemorgen! Het wil maar niet wisselvallig worden in ons land. Het leek er gisteren nog op dat er in het weekend een aantal buien zouden gaan vallen, echter de laatste modellen hebben de neerslag weer helemaal geschrapt.

Het is voor mij een uitermate teleurstellend jaar aan het worden. Ik heb dit jaar pas 290 millimeter gekregen en dat is dik beneden normaal. Voorlopig lijkt er dus geen einde te komen aan het zeer saaie weer. Het enige wapenfeit van vandaag is dat er meer bewolking is, en hierdoor zal het er dus wat somberder uitzien dan gisteren. Later op de dag klaart het waarschijnlijk weer wat meer op. De temperaturen liggen vandaag tussen de 22 en 25 graden, dus dat is op zich helemaal niet verkeerd. Wind is er niet of nauwelijks en wat er aan wind staat komt uit het oosten.

Ook in Europa viel er de laatste dagen vrij weinig te beleven. Een paar onweersbuien vielen er in de Laars, in Polen en op de Balkan.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Lek
Dumpiej maakte weer een prachtige foto van de Lek. Hij schoot dit plaatje op de veerpont tussen Schoonhoven en Groot-Ammers.