Anouk wil pijnlijk grote lul

Anouk weet precies wat ze zoekt in een man. "Lief, rijk, goed en groot geschapen", bekende de zangeres in de talkshow Linda's Zomerweek. "Ik heb wel wat eisen." Dat meldt Novum.

Een man die klein geschapen is, daar moet Anouk niets van hebben. "Dan gaat die broek omlaag en denk je: ik wil niet meer. Want je weet gewoon, ik ga niks voelen. En ik wil die pijn."

Ze zoekt ook een rijke man, maar die zijn eigenlijk volgens Anouk niet zo leuk. "Als een man niet op mijn level zit qua inkomsten, dat gaat gewoon niet goed. Dat wordt uiteindelijk een issue. Die ballen krimpen waar je bij staat en je wil een man met kloten."

De zangeres wordt wel erg snel verliefd. "Als ik me daarvoor openstel, als ik het toelaat, kan het zo gebeuren. Met een gin-tonic gaat het nog sneller. Ik hou zo van verliefd worden."

Anouk, die vier kinderen heeft uit eerdere relaties, hoopt dat ze iemand vindt met wie ze oud kan worden. "Ik ben wel aan het daten nu, en dat is pittig." De Haagse weet echter niet of ze ooit nog een serieuze relatie krijgt. "Ik wil het plaatje wel, ik heb het gehad en weet hoe mooi het is. Alleen jammer dat ik het ben krijtgeraakt."

De blondine merkt wel dat ze door het stranden van eerdere relaties moeite heeft met een nieuw liefde. "Als ik iemand leuk vind, merk ik dat ik toch heel bang ben. Dan ga ik raar doen of laat ik niks meer horen."