FOK!kers kiezen massaal voor PlayStation 4

Het mag geen verrassing zijn, maar FOK!kers kiezen massaal voor PlayStation 4 als hun volgende console. In een online enquête, waaraan bijna 700 bezoekers meededen, koos 58,6% voor PlayStation 4. Xbox One kreeg 8,6% van de stemmen, Wii U bleef steken op 7,4% en 25,4% blijft of wordt pc-gamer.

De afgelopen week was er natuurlijk veel te doen in de wereld van videogames. De E3 begon maandag met de persconferenties en die zorgden direct voor opschudding. Sony verklaarde heel duidelijk dat ze een andere weg inslaan dan Microsoft als het komt op DRM en de tweedehands markt. Het feit dat je digitaal je Xbox One-games met maximaal 10 vrienden kunt delen lijkt niet genoeg te zijn om de schade te beperken.

Of deze uitslag zich eind dit jaar ook uit in de verkoopcijfers moet nog blijken, maar voor nu lijken de meningen op één lijn te liggen.

De komende weken zullen er overigens talloze previews op FOK!games verschijnen van games die aanwezig waren op de E3. Onze redacteuren Pheno en StefanW waren een weekje in LA om alles alvast voor ons te spelen. Na het lezen van hun previews weet je precies waarvoor je moet gaan sparen!