FOK! wat een weer... Droge Koningsdag.

Goedemorgen! Als eerste wil ik jullie allemaal een fantastische Koningsdag toewensen en dat jullie allemaal maar lekker de bloemetjes buiten (mogen) gaan zetten!  

Aan het weer ligt het vandaag niet, want het blijft overal droog. De dag begint met veel zon, maar er zullen ook stapelwolken gaan ontstaan en die kunnen zich gaan uitspreiden. Dat betekent dus dat het met de zon hier daar even tegen kan vallen. In het zuidoosten komt ook hoge bewolking voor. Op de Wadden loopt het kwik op tot 11 graden, maar als we doorreizen naar Limburg dan zal het al snel een paar graden warmer zijn. De wind draait naar noord- tot noordoost en is in het binnenland zwak tot matig. Langs de kust en op het IJsselmeer is er nog een vrij krachtige wind mogelijk.

Kijken we even naar de eerste dagen van mei, dan zien we dat er hier en daar een bui kan vallen. De zon schijnt ook af en toe en de temperaturen liggen tussen de 12 en 16 graden. Verder staat er deze week ook niet zo veel wind.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Reiger
ADQ maakte voor ons een fotoreportage in de omgeving van ' De Koekamp', 'Het Haagse Bos' en 'Clingendael' 

 Bosanemoon1
Ook een paar kiekjes van een paar mooie Bosanemonen.

 Bosanemoon2
Dit is natuurlijk ook een prachtig plaatje!

 bosanemoon3
Volop in bloei!

kaal nog
Je ziet dat de natuur nog wat achterloopt. Mooie reportage ADQ!