Vaughn gaat op zakenreis voor film

Vince Vaughn heeft aardig wat projecten in de planning. Op deze hoop gooit hij nog eens een komedie, The Business Trip. De acteur is met de studio New Regency in onderhandelingen verwikkeld over de hoofdrol. Dit meldt The Wrap.

The Business Trip draait om een Amerikaanse zakenman die naar Europa vertekt voor een zakenreis. Eenmaal op ons continent belandt de Amerikaan in een chaotische wirwar van omstandigheden. Met dit uitgangspunt is schrijver Steve Conrad, die eerder The Pursuit of Happyness schreef, er blijkbaar in geslaagd om een scenario te typen. De studio New Regency kocht vorig jaar het concept al op en omschrijft het als een komedie die verwant is aan de genreklassieker Planes, Trains & Automobiles uit 1987.

Dit is lang niet de enige film die we binnenkort met Vince Vaughn mogen verwachten. Zo draait vanaf 11 juli The Internship in de bioscoop. In die komedie deelt hij het doek met zijn Wedding Crashers-maatje Owen Wilson. Zijn volgende film Delivery Man draait vanaf 10 oktober in de theaters. Deze komedie is een remake van de Franstalige komedie Starbuck.

Vince Vaughn verdedigt homograp in The Dilemma (Novum)