Zenimax verlengt merknaam Prey

Zenimax Media, het moederbedrijf van onder andere Bethesda, verlengt het handelsmerk Prey en de rechten daarop. Het bedrijf heeft het verzoek ingediend bij de United States Patent & Trademark Office. Prey werd intellectuele eigendom van Zenimax Media in 2009.

Het bedrijf heeft deze maand drie afzonderlijke aanvragen ingediend met betrekking tot onder andere tv-programma's, online games, tijdschriften, stripboeken en speelfilms. Op de vraag wat deze aanvragen betekenen voor de toekomst van het Prey-merk, weigerde een vertegenwoordiger van het bedrijf antwoord te geven.

Prey 2 blijft in ontwikkeling bij Human Head Studios, hoewel Bethesda een jaar geleden aangaf dat de ontwikkeling van het project "niet naar tevredenheid verliep." De huidige status is onbekend, maar een ontwikkelaar merkte eerder op dat niemand wist hoe het nu met het project zat.

Bethesda heeft eerder deze week aangegeven snel meer informatie over nog aan te kondigen games te gaan geven, of Prey 2 daarbij zit gaan we dus snel merken.