Twilight-ster wordt Hercules in 3D

Kellan Lutz gaat de titelrol spelen in Hercules 3D. De Amerikaanse acteur is bekend van zijn rol als Emmett Cullen in de Twilight-films. "Hij is niet bang om de kracht en zwakte van het personage te ontdekken", zegt regisseur Renny Harlin tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. "Hij heeft me geïmponeerd met zijn passie."

"Je hebt meer nodig dan een mooi uiterlijk om de meest legendarische, mythologische figuur uit de geschiedenis te spelen", gaat de enthousiaste regisseur verder over de 28-jarige Lutz. "En dat is precies wat Kellan heeft: persoonlijkheid." Harlins Hercules 3D gaat over het liefdesleven van de Griekse held Hercules.

Harlin is niet de enige filmmaker die een film maakt over de zoon van de Griekse god Zeus. Rush Hour-regisseur Brett Ratner werk ook aan een film met Dwayne Johnson als Hercules.

De film van Harlin en Lutz gaat in mei in productie. Hercules wordt opgenomen in Bulgarije. Wanneer de film in de bioscopen gaat draaien, is nog onbekend.


Twilight-ster wordt Hercules in 3D (Foto: Novum)