Kim Kardashian zwanger om miljoenen

Realityster Kim Kardashian is aan de leg gegaan om miljoenen te besparen. Dit meldt althans het Amerikaanse Star Magazine. Volgens het showbizzblaadje heeft de 32-jarige Kim, die nu 5 maanden zwanger is, het luttele bedrag van 22 miljoen dollar (zo'n 16,7 miljoen euro) bespaard door zich te laten bevruchten.

Ook verwijst de tabloid het verhaal van een 'spontane' verrassingszwangerschap naar het land der fabelen. Kim zou zwanger zijn geworden door in-vitrofertilisatie (IVF) en Kanye West, haar huidige vriend, zou 'gebruikt zijn voor zijn sperma'. De zwangerschap zou gepland zijn om een snelle scheiding van bijna ex-man Kris Humphries te verzekeren.

Humphries en Kardashian zijn al langere tijd in een strijd verwikkeld. Humphries, met wie ze maar liefst 72 dagen getrouwd was, wil een nietigverklaring van hun echtelijke verbintenis. Kris meent dat hun op tv uitgezonden huwelijk een publiciteitsstunt was en dat hij er ingeluisd is door onze favoriete realityster. Als Kim dit zou toegeven, zal ze hoogstwaarschijnlijk alle donaties van sponsoren voor hun huwelijk, met een totale waarde van zo'n 22 miljoen dollar, moeten terugbetalen. Ook loopt ze dan kans om aangeklaagd te worden voor fraude.

Gelukkig kan je altijd nog een baby nemen om dit soort problemen op te lossen.