Eerste details Destiny gelekt

Terwijl de onthulling van Destiny pas morgen is, zijn er al een aantal details gelekt. Volgens een Franse winkelketen moet Destiny namelijk op 6 oktober in de winkels liggen voor mogelijk next-gen en huidige consoles. Naast een datum zijn ook de boxart en wat verdere details over het verhaal gelekt.

Destiny is na Halo een nieuwe franchise voor Bungie, dat een deal heeft gemaakt met Activision. In tien jaar tijd is het de bedoeling dat er vier Destiny-games moeten verschijnen. Morgen komt Bungie met een officiële bekendmaking van de game, tot dan moeten we het doen met een boxart.

Destiny is een FPS dat zich in de toekomst afspeelt. Met de komst van Voyageur, een planeet, bleek er een gouden eeuw aan te komen voor de mensheid. Helaas bleek het al snel niet te zijn wat iedereen had verwacht en hebben de overlevenden een stad kunnen bouwen op Voyageur. In Destiny ben je een Guardian, beschermer van de aarde met superkrachten. Jij moet de stad op Voyageur beschermen van vijanden en meer. Naast een singleplayer heeft de game uiteraard ook een uitgebreide multiplayer.