Vrouwen hebben liefst een FOK!ker

Zit je je nog elke dag af te beulen om een vrouwtje aan je paarsgepunte lans te rijgen, dan kun je daar nu beter direct mee kappen. Je hoeft tegenwoordig geen indruk meer te maken met je spierbundels. Vrouwen willen namelijk het liefst een nerd die de hele dag achter de pc zit. Een FOK!ker dus.

Uit een onderzoek, gehouden onder vrouwen, blijkt dat 59 procent van hen het liefst een zogeheten 'technoseksueel' wil. Macho's kunnen slechts 49 procent van de dames boeien.

Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Want voor je met de vrouwen het bed mag induiken, moet je eerst hun computer repareren. Of hun smartphone, of wat voor technisch apparaat dan ook.

"Vrouwen hebben tegenwoordig liever een Mark Zuckerberg dan Jeremy Clarkson", verklaart Roddy McLean, een computerexpert bij Crucial.com die het onderzoek uitvoerde. "Technologie beïnvloedt ieders leven. Dus is het niet zo verwonderlijk dat mensen wensen dat ze een apparaat beter kunnen begrijpen."

Ohja, net doen of je verstand van computers en gadgets hebt maar er geen reet van afweten, helpt je echt niet verder. Acht op de tien vrouwen vertrouwen mannetjes niet die veel lullen maar weinig klaarmaken.

T-shirtTrek gewoon dit T-shirt aan!