FOK!filmtip van de dag: Papillon

Huis aan kant, administratie bijgewerkt, huiswerk gemaakt en de kat van de buren de tuin uitgejaagd? Tijd voor een relaxmomentje met een goede film! FOK! helpt je zoals elke dag het kaf van het koren te scheiden met een nieuwe editie van: de FOK!filmtip! Tromgeroffel naar smaak toevoegen.

Vandaag is er eigenlijk maar één keuze: De avonturenfilm Papillon, uitgezonden door RTL7 om 20:30 uurHenri "Papillon" Charierre, gespeeld door Steve McQueen is een gevangene die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Op de boot naar de strafkolonie komt hij vervalser Louis Degas (Dustin Hoffman) tegen met wie hij een vriendschap begint. Een ouderwets avontuur zoals ze het nu niet meer maken, moet Papillon je een prima avond bezorgen. 

Verder is het aanbod nogal karig. Zowel in kwantiteit als kwaliteit. Neem nou Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17, uitgezonden door RTL8 om 20:30 uur. Die is net zo slecht als Black Knight die door Veronica op hetzelfde tijdstip wordt gepland. Beide films scoren een 4,4 op imdb.com, en dat is deze keer ook terecht ook.