Docu Beyoncé heeft trailer

HBO heeft onder begeleiding van een paar mooie woorden de trailer vrijgegeven van Life is But a Dream. De documentaire die superster Beyoncé Knowles voor de betaalzender maakte over haar eigen leven. Het is een intiem portret van de zangeres waarbij het mysterie van haar sterrendom is weggelaten, waardoor er ruimte is gemaakt voor haar uitzonderlijke talenten.

Programmadirecteur Michael Lombardi vervolgt, "Iedereen kent Beyoncé haar muziek, maar weinge mensen kennen haar persoon, naast energieke beelden van Beyoncé op de bühne, kijken we in deze special verder dan de glamour en ontdekken we een levendige, kwetsbare, onvergetelijke vrouw."

Life is But a Dream is aanstaande 16 februari te zien op de Amerikaanse HBO.

Voor die tijd is Beyoncé nog druk genoeg. Zo zingt ze  het volkslied tijdens de tweede inauguratie van president Obama op 21 januari. Kelly Clarkson en James Taylor treden dan ook op.

Vervolgens is het aan Queen Bey om de half-time show tijdens de Super Bowl te verzorgen op 3 februari. De reünie van Destiny's Child zal op dat moment voor miljoenen kijkers te aanschouwen zijn.