Baby Kim Kardashian krijgt rol in realitysoap

Kim Kardashian laat de camera's ook toe als ze moeder is. Kardashian, die enkele dagen geleden bekendmaakte zwanger te zijn, wordt al jaren gevolgd door camera's van entertainmentzender E! De directeur van de zender laat weten dat ze ernaar uitkijkt om de vreugde rond de Kardashian-baby met de rest van de wereld te delen.

"Kim en Kanye zijn een enorm dynamisch koppel, en hun babynieuws is zo geweldig", zegt E!-directeur Suzanne Kolb tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

"Zoals zo veel fans van de Kardashians vinden wij het geweldig als deze hechte familie nog groter wordt", vertelt Kolb. "We kijken ernaar uit om de vreugde te delen, als zij zich bezighouden met luiers, flesjes en zonder twijfel fantastische babykleding."

In het zevende seizoen van Keeping Up with the Kardashians was te zien hoe Kims zus Kourtney beviel van haar tweede kind. Kim is sinds april samen met Kanye West. Ook de rapper was al in de realityserie te zien. 

Of Kim  naar onze eigen 'realityster' Samantha de Jong's programma Barbie's baby heeft gekeken en zo op het idee is gekomen, is niet bekend gemaakt.