FOK!sters helpen FOK!kers met kerstpakkettenroadtrip

Twee FOK!users rijden donderdag een route van ruim 700 kilometer door het land om van de FHF-kerstpakkettenactie een groot succes te maken. Barretje80 en littledrummergirl gaan tijdens hun roadtrip kerstpakketten ophalen bij liefdadige FOK!users en deze vervolgens uitdelen bij minder bedeelde FOK!users.

De tocht begon met een vertraging van 30 minuten om 9.30 uur in Den Haag. De dames rijden onder meer langs Rotterdam, Rhoon, Den Helder en Groningen om pakketten op te halen. De distributieronde voert vervolgens langs plaatsen als Den Bosch, Tilburg, Oosterhout en Gouda om weer te eindigen in Den Haag. De roadtrippers hebben het vooralsnog erg gezellig gehad. Bij de ene user kregen ze koffie, thee, appeltaart,  broodjes en een fles wijn voor thuis, bij de ander stond een zelfgemaakte biologische choco-mokkacake klaar.

In het FHF-forum loopt een vervoerstopic, waarin de hele roadtrip te volgen is. Na elk bezoek van de roadtrippende dames verschijnt daar een update.

De kerstpakkettenactie wordt in 2012 voor het derde jaar georganiseerd. Dit jaar zijn er maar liefst 41 pakketten door FOK!users voor FOK!users gemaakt. Dat zijn er 11 meer dan vorig jaar. De actie kan daarom met recht een succes genoemd worden. "Wat leuk is, is dat ik dit jaar zie dat ontvangers ook gevers worden. Omdat ze zelf weten hoe leuk het is om iets te krijgen", meldt moderator Cat22.

De kerstpakkettenroute
De kerstpakkettenroute (screenshot: Google Maps)