Del Toro wil nieuw superheldenteam maken

Regisseur Guillermo del Toro geeft al tijden aan dat hij graag een volgend stripboek wil verfilmen. Met de zeer positieve kritieken van Warner Bros. op zijn nieuwste film Pacific Rim heeft Del Toro waarschijnlijk een vrije keus in de stripboekencollectie van de studio.

Volgens Total Film News krijgt Del Toro de keuze uit de projecten die Warner Bros. nog wil opstarten. De regisseur heeft aangegeven dat hij niet in de regiestoel van Justice League wil plaatsnemen, maar dat hij een volledig nieuw project wil aanboren. Het idee van Del Toro is om een volledig nieuwe superheldenfilm te maken met meerdere DC-personages.

De film met de titel Heaven Sent zou de stripboekfiguren Hellblazer, Swamp Thing, The Spectre, Deadman, Phantom Stranger en meer bevatten om de rivaliteit tussen Justice Leage en The Avengers aan te kunnen. Om dit te kunnen verwezenlijken moeten nog vele juridische zaken worden geregeld, maar Warner Bros. heeft aangegeven hun advocaten op de zaak te zetten om te zien of een dergelijk project mogelijk is.