Ladderzatte milf verkracht minderjarige jochies

We weten allemaal hoe saai verjaardagsfeestjes kunnen zijn. Het zal de meesten dan ook niet vreemd overkomen dat Amanda Wheeler zich flink heeft ingedronken alvorens naar zo'n feestje te gaan. Dat dat niet zo'n goed idee is, heeft ze echter direct aangetoond.

De 31-jarige Wheeler moest naar het feestje van een vriend die Abraham zag. Voor vertrek had ze al flink wat wodka, bier en wijn achter de kiezen. Als gevolg besloot ze op de weg erheen al een twaalfjarig jongetje aan te randen. Dat was samen met haar en een 13-jarige op weg naar het feestje, toen ze besloten even te stoppen op een bankje.

Dit kon haar duidelijk niet verzadigen, want op het feestje begon ze tieners lapdances te geven. Ze deed een 15-jarige een oneerbaar voorstel, maar hij weigerde. Vervolgens omarmde ze een 14-jarige en wreef haar tieten over zijn borst en buik, en beet ze hem in zijn nek.

Om toch aan haar trekken te komen, besloot Wheeler iets doortastender op te treden: na middernacht verkrachtte ze twee jochies op een slaapkamer. De 14-jarige die al eerder slachtoffer was geweest van Wheeler's geilheid werd ontdaan van zijn broek, waarna ze een seksuele handeling begon uit te voeren. Een 13-jarige werd ook ontdaan van zijn broek, maar moest een seksuele handeling bij haar uitvoeren.

Dat dit geen geval van 'niiiiceee' was, geeft de getuigenis van de slachtoffers aan. De 13-jarige die met Wheeler op weg was, vertelde dat ze hem en de 12-jarige heeft geprobeerd zat te voeren. Toen omhelsde ze de jongste vriendelijk, waarna ze hem probeerde te zoenen

De 14-jarige die de seksuele handeling moest uitvoeren, getuigde dat hij ervan walgde. Een ander zei dat hij haar vroeg te stoppen, maar dat ze weigerde en dat hij haar niet wilde duwen en pijn doen, en haar daarom maar liet.

Wheeler zelf, moeder van drie kinderen en dus bona fide milf, ontkent alles, en zegt dat ze ten tijde van de gebeurtenissen depressief was en aan de pillen zat. Desondanks heeft een jury haar schuldig bevonden. Ze moet zich laten registreren als een seksueel misbruiker, en de rechtbank zal haar in januari een straf geven.

In tegenstelling tot wat bij soortgelijke berichten de norm is, vindt uw nederige verslaggever het ongepast om hier de notoire paarsgepunte lans te vermelden.