FOK! wat een weer...Veel bewolking.

Goedemorgen! Het weer laat de laatste dagen toch wat te wensen over en dat zal vandaag niet veel anders zijn.  Er zullen plaatsen zijn waar de zon zich laat zien, maar over het algemeen lijkt de bewolking toch te gaan overheersen. Met name Brabant en Limburg maken de meeste kans op wat zon.

Misschien dat er ook elders in het binnenland wat opklaringen voorkomen, maar verder west- en noordwaarts lijkt dat steeds moeilijker te gaan worden. Als in het zuidoosten de zon even goed doorbreekt, dan kan de temperatuur daar wel tot 21 graden oplopen. Helaas zal het in hardnekkige bewolking niet veel warmer worden dan 16 graden. Dit nog steeds onder invloed van het front dat ons inmiddels al dagen parten speelt. Op de Noordzee geeft dit soms nog een mogelijkheid tot onweer, maar daar hebben wij verder niks mee te maken. Deze storing heeft echter toch nog te veel invloed op ons weer om het helemaal stabiel te laten worden.

Helaas zit er de komende dagen ook niet heel veel zon in, want de bewolking lijkt toch echt meester van ons weer te blijven. Tegen het einde van de week lijken de temperaturen flink te gaan zakken en kunnen we de winterjas wel uit de kast gaan halen, want met 8 tot 10 graden is het niet echt warm te noemen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Weinig zonWeinig zon, meest bewolkt. Saai gewoon.