FOK! wat een weer...Bijzonder zacht

Goedemorgen! Het gaat vandaag een hele zachte dag worden. De temperaturen zouden in het zuidoosten van het land wel eens tot  24 graden kunnen gaan oplopen en hierbij schijnt de zon volop. In het noordwesten begint de dag nog bewolkt en valt er er eerst misschien nog wat regen, maar ook daar breekt later op de dag de zon goed door. Met 18 graden blijft de temperatuur daar wel iets achter.

Vanmiddag is het dus vooral in het binnenland zalig terrasjesweer, De wind is zwak tot matig uit een zuidelijke richting, maar aan de kust en op het IJsselmeer waait het iets harder. Na morgen blijft het overwegend droog weer met geregeld zon, maar de temperatuur zal wel iets moeten gaan inleveren. Met 15 tot 18 graden is het echter nog prima uit te houden buiten.

Gisteren waren de verschillen in ons land erg groot. In het noorden en westen was het de hele dag bewolkt en regenachtig, terwijl het in het oosten en zuiden al heerlijk weer was. De temperaturen lagen hierbij tussen de 15 en 21 graden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Onstuimig IJsselmeerOok op het IJsselmeer was het vaak onrustig de laatste tijd.