FOK! wat een weer...Somber

Goedemorgen! Veel bewolking en af en toe wat regen of motregen. Ik ben bang dat mijn weerbericht hiermee al klaar is en ik denk dat er echt niet meer van te maken is voor vandaag. De zon kunnen we wel vergeten en als klap op de vuurpijl doen we er daar ook nog een krachtige tot harde wind uit het zuiden tot zuidoosten bij. Het zal vandaag 14 graden worden, maar dat is eigenlijk niet meer van belang.

We moeten nog even doorbijten, maar het lijkt er nog steeds op dat de weersverbetering eraan zit te komen. Alles hangt af van de positie van het hogedrukgebied, maar depressies lijken na het weekend even geen kans meer te gaan maken. De temperatuur hierbij is nog vrij onzeker. Ik ben zelf toch nog niet helemaal zeker of het echt helemáál stabiel gaat worden, maar ik zal jullie hier de komende dagen van op de hoogte houden.

Inmiddels regent het bijzonder hard in de Alpenlanden en dat zien we wel vaker in de herfst. Wij zitten soms al te klagen over een bui waar 5 mm uit valt, in Locarno viel 129 mm en dat is toch wel andere koek.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Kaars in de regenDeze bijzondere foto maakte DJMO van het kaarslicht in de regen.