FOK! wat een weer...Warmer en meer zon

Goedemorgen! Het weer gaat steeds meer de goede kant op. Vanaf morgen zal de zon steeds meer te zien zijn en zal het overwegend droog blijven. Vandaag komen er vooral in het oosten van het land opklaringen voor, terwijl er in het westen meer bewolking is.

Uit de bewolking kan plaatselijk wat regen vallen, maar met een beetje geluk blijft de neerslag net ten westen van ons land. Tegen de avond zal de bewolking ook in het oosten van het land weer dikker gaan worden. De wind komt uit het zuiden en is aanmerkelijk minder dan gisteren en is hooguit matig tot vrij krachtig. De temperatuur stijgt ook flink en loopt op naar waarden tussen de 17 en 21 graden. Dit is behoorlijk warm voor deze tijd van het jaar. Morgen doen we het zelfs nog iets beter...

De maand oktober is tot nu toe behoorlijk nat verlopen in met name Noord-Holland. In Obdam is deze maand al ruim 135 mm regen gevallen. Relatief droog is het vooral in Groningen en Noord-Limburg, want daar is niet meer dan 45 tot 50 mm gevallen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Rustig in Weesp.Mijn zus Barbara maakte onlangs deze schitterende en kalme foto in Weesp.