Messi wil Tevez terug in Argentijnse ploeg

Lionel Messi zou een terugkeer van Carlos Tevez bij de Argentijnse ploeg waarderen. De spits van Manchester City is niet opgeroepen voor de WK-kwalificatieduels met Paraguay en Peru. "Wij zijn niet degenen die bepalen of Carlos terugkeert", liet Messi desgevraagd weten. "Maar als het gebeurt dan verwelkomen we hem."

Messi beseft dat de Argentijnen, die derde staan in de Zuid-Amerikaanse poule, de volle winst moet halen tegen Paraguay en Peru. Vooral tijdens de eerste wedstrijd in Cordoba mogen geen punten worden vermorst. "Als thuisploeg mogen we geen punten laten ontsnappen. We zullen proberen goed te spelen, te winnen en de drie punten te halen. Daarna richten we ons op Peru."

Over zijn positie in de Argentijnse ploeg doet de kleine baltovenaar van Barcelona niet moeilijk. "Ik vind het prima om op iedere positie te spelen, maar dat beslist de coach. Hij weet het beste hoe we moeten spelen." Een voorkeur heeft Messi wel. "Ik speel het liefst met twee spitsen voor me, maar Alejandro Sabella gaat daarover."