Dumb & Dumber 2 is nog in leven

Toen acteur Jim Carrey in juni aangaf dat hij geen Dumb & Dumber-vervolg wilde maken leek het doek definitief voor het project te zijn gevallen. Jeff Daniels heeft echter aangegeven dat de film nog niet helemaal dood is.

Tegen Crave Online vertelde de acteur dat een vervolg nog steeds mogelijk is. "Jim wil het doen. Ik wil het doen. De Farrelly-broers (regisseurs van het eerste deel - red.) willen het doen. Zij willen het script lichtelijk herschrijven en ze willen het er niet tussendoor doen voordat ik in november terug naar The Newsroom ga. Dus de broers vertelden me: 'Waarom doen we het niet gewoon goed? Laten we iedereen bijeen sprokkelen en in mei of juni starten.' Als alles op het zakelijk gebied ook goed loopt, gaan we dat dus doen. Ik denk zelf dat er nu meer hoop voor is dan ooit."

Er is dus veel belangstelling om het project te doen, maar de reden waarom Jim Carrey uit het project stapte is net zoals zijn mogelijke terugkeer onbekend. "Ik denk dat Jim gewoon gefrustreerd was en dat snap ik volledig, ik was dat ook. We dachten dat het project in een goede staat was. De studio en anderen wilden er meer aan doen. De Farrellys wilden er ook nog meer aan doen en begonnen er meer aan te werken. Pas vorige week besloten ze om volgend jaar te beginnen met filmen, waarschijnlijk omdat ik The Newsroom absoluut niet zou verschuiven."

Dumb and Dumber