Agent Büttner snapt niets van Vitesse

Alexander Büttner lijkt via de achterdeur te vertrekken bij Vitesse. De zaakwaarnemer van de linksback laat weten niet blij te zijn met de handelswijze van de Arnhemse club. Büttner leek lange tijd op weg naar Southampton, dat serieuze pogingen ondernam om de verdediger naar Engeland te halen.

Uiteindelijk ketste de deal af, waarna de linksback tot zijn verrassing werd teruggezet naar de beloften. Een arbitragezaak dreigt, zeker nadat zijn belangenbehartiger laat weten dat er geen oplossing gevonden lijkt te worden met de Arnhemse club.

Alexander Bursac meent dat Vitesse niet reageert op telefoontjes en laat tegenover het Algemeen Dagblad bovendien weten dat hij het besluit om Büttner terug te zetten naar de beloftes niet begrijpt. "Vitesse probeert Wilfried Bony ook al een jaar te verkopen en hij traint normaal mee. En nu roept Davy Pröpper ook weg te willen. Moet hij ook met de beloften meetrainen?"

Büttner speelt sinds het seizoen 2007/08 in de hoofdmacht van Vitesse, waar hij eerder de jeugdopleiding doorliep. De verdediger speelde inmiddels 107 competitieduels voor de Arnhemmers, waarin hij tien doelpunten maakte.