Voice cast van Dishonored bevat grote namen

Bethesda heeft vandaag bekendgemaakt wie deel maken van de voice cast voor Dishonored. De voice cast bevat een aantal bekende acteurs, maar ook een aantal die je niet snel herkent qua naam.

Oscar-winnares, Susan Sarandon, maakt haar debuut in een game als Granny Rags in de game. Brad Dourif, onder meer bekend van One Flew Over the Cuckoo's Nest en The Lord of the Rings neemt de rol van Piero over. Carrie Fisher, ofwel Princess Leia Organa uit Star Wars helpt ook mee aan de game. John Slattery, onder andere bekend uit de serie Mad Men, speelt Admiral Havelock, die je vaak tegenkomt in de game, gezien hij het hoofdpersonage helpt.

De jonge Chloë Grace Moretz, vooral bekend als Hit-Girl uit Kick-Ass is ook van de partij als Lady Emily. Niemand minder dan Lena Headey, bekend uit de series Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Game of Thrones, neemt de rol over van Calista, die vooral samenwerkt met Lady Emily. Als laatst is Michael Madsen ook van de partij als Daud, een mysterieuze assassin. Michael Madsen is onder andere te zien in Reservoir Dogs, Kill Bill, Sin City en Donnie Brasco.

Dishonored komt op 12 oktober uit voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Dishonored speelt zich af in een industriële stad die hevig is beïnvloedt door steampunk-technologie. De game wordt ontwikkeld door Arkane Studios.

Dishonored