'Inter gaat voor Nuri Sahin'

Internazionale wil Nuri Sahin van Real Madrid verlossen. De ex-Feyenoorder komt niet aan spelen toe in de Spaanse hoofdstad en de Milanezen zoeken een opvolger voor Thiago Motta.

Motta vertrok al afgelopen winter naar Paris Saint-Germain, maar Inter vond tot op heden nog geen nieuwe regisseur voor het middenveld. Sahin zou die rol kunnen gaan vervullen en volgens de Spaanse sportkrant Marca zou de ex-Feyenoorder worden betrokken in een de omgekeerde overstap van rechtsback Maicon.

Real Madrid-trainer José Mourinho wil herenigd worden met Maicon, die toen de Portugees werkzaam was in Milaan floreerde op de rechtsbackpositie. Maicon werd al vaker in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar mag nu weg uit Milaan vanwege zijn hoge salaris.

Andrea Poli en Dejan Stankovic lijken Inter deze zomer te verlaten, waardoor de club krap zit in haar middenvelders. Het is dus goed denkbaar dat Sahin, die in seizoen 2007-2008 als huurling het Feyenoord-shirt droog, die leegte op gaat vullen. In zijn debuutseizoen bij Real Madrid kwam Sahin maar in vier competitieduels binnen de lijnen.