Brand geen 'dikke maatjes' met Sheen

Russell Brand ontkent dat hij dikke maatjes is met Charlie Sheen. "Luister, ik heb die man maar twee keer in mijn leven gezien, en één daarvan was in Platoon", lacht de Britse acteur tegen Novum Nieuws.

Ook heeft hij geen enkele behoefte om een soort oppasser voor Sheen te worden, zoals door sommige media werd beweerd. "Begrijp me niet verkeerd, ik vind Charlie Sheen geweldig, hij zegt de mafste dingen en maalt nergens om. Maar ik probeer heus niet zijn babysitter te worden. Dat zou ook een beetje hetzelfde zijn als de gekken die het gesticht gaan runnen. Ongebreidelde waanzin." 

Ook zouden Brands vrienden zich zorgen maken dat hij teveel met Sheen zou optrekken. De 46-jarige Amerikaan met tijgerbloed in de aderen zou een slechte invloed hebben op de 37-jarige Brand.

"Weet je, ik heb het idee dat niet alles wat op internet staat ook echt klopt", gaat hij gekscherend verder. "Ik begin zo langzamerhand aan alles te twijfelen. Misschien bestaan er wel degelijk ufo's." 

Brand is vanaf donderdag te zien in de musicalfilm Rock of Ages. Hij speelt bedrijfsleider Lonny, die de befaamde kroeg The Bourbon Room in goede banen leidt. Hij heeft al jaren een professionele relatie met zijn baas Dennis Dupree, gespeeld door Alec Baldwin. Die relatie blijkt echter meer om het lijf te hebben dan de mannen eerst dachten.


Brand geen 'dikke maatjes' met Sheen (Foto: Novum)