Bram Moszkowicz verlaat familiebedrijf

Bram Moszkowicz stopt per direct bij het familiekantoor Moszkowicz Advocaten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Hij gaat in zijn eentje verder.

De maatschap is ontbonden omdat Bram Moszkowicz 'naast de advocatuur ook nog andere werkzaamheden verricht', stellen de gebroeders in een verklaring. Max en David Moszkowicz, broers van de 51-jarige Bram, hebben nu de leiding over de civiele en strafrechtelijke takken van het advocatenkantoor in het centrum van Amsterdam.

Bram Moszkowicz schuift naast zijn rol als advocaat onder meer geregeld aan als misdaaddeskundige in het televisieprogramma RTL Boulevard. In een reactie in het RTL-programma zegt Moszkowicz dat hij geen ruzie met zijn broers heeft.

"Omdat ik ook andere werkzaamheden verricht moest de structuur in de maatschap worden veranderd. Ik blijf de advocatuur zelf uitvoeren, niet in maatschap", zegt Moszkowicz, die naar verluidt een talkshow krijgt op televisie.

Dat er ook nog andere dingen meespelen bij zijn vertrek, wimpelt hij af. "Het internetriool gaat zijn werk doen en dan ontstaat er allerlei gossip", aldus de advocaat daarover. Moskowicz is een van de bekendste advocaten in Nederland. In het verleden verdedigde hij onder meer Desi Bouterse, Willem Holleeder en Geert Wilders.


Bram Moszkowicz verlaat familiebedrijf (Foto: Novum)