Street Fighter X Tekken-ontwikkelaar teleurgesteld om hacken van DLC

Street Fighter X Tekken-producer Tomoaki Ayano is teleurgesteld. Sommige spelers hebben namelijk een manier gevonden om de nog niet beschikbare downloadbare personages te hacken.

In een interview met Gamespot vertelt Ayano dat hij onder de indruk is van wat de hackers hebben gedaan, maar het stelde hem tevens erg teleur. “Personally, I was really surprised when I heard the news that the characters had been hacked. So I was pretty disappointed by that. I was really surprised at how skillful the hackers were." Hij vindt het vooral niet leuk dat er nu een situatie is ontstaan waarin bepaalde spelers al met de nieuwe personages spelen, terwijl dit nog niet zou moeten kunnen.

De personage worden pas beschikbaar gesteld met de komst van de Vita-versie in de herfst, maar zijn al wel aanwezig op de gamedisc. Een aantal slimmeriken heeft dus een manier gevonden om toch met de vechtersbazen te spelen.

De twaalf downloadbare personages zitten gratis in de Vita-versie. Consolebezitters moeten 20 euro moeten neerleggen voor de DLC. Het pakket bestaat uit zes personages van Tekken, Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack, Lars Alexandersson en Lei Wulong, en zes van Street Fighter, Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy en Sakura.

SFXT