FOK!filmtips van de dag: The Client

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Bij gebrek aan goede films vanavond maar één filmtip: The Client. Deze thriller uit Amerika dateert van 1994 en werd geregisseerd door Jael Schumacher. De film heeft als onder andere Tommy Lee Jones, Brad Renfro en Susan Sarandon in de hoofdrollen. The Client is een onderhoudende verfilming van een boek van John Grisham waarin een elfjarig jochie getuige is van de zelfmoord van een maffia-advocaat en zijn laatste woorden. Dat beseffen de maffia en de FBI ook, waarop de officier van justitie snel een bekentenis van de jongen verlangt.

Tot slot nog enkele DVD tips. Vanaf deze week is de Kuifje-verfilming The Adventures of TinTin op DVD te huur. Deze leuke animatiefilm uit 2011 gaat over Kuifje die op een rommelmarkt die op een rommelmarkt een schaalmodel van de Eenhoorn vindt. De Eenhoorn is een Frans oorlogsschip uit de 17e eeuw en Kuifje gaat opzoek naar een geheim dat het herbergt. Hij ontmoet kapitein Haddock en samen gaan ze op zoek naar de schat van diens grootvader. Maar helaas zijn ze niet de enigen.