[Premier League] Eindelijk weer zege voor Chelsea

Chelsea heeft na vier wedstrijden zonder zege eindelijk weer eens drie punten gepakt in de Premier League. De Londense club, die bovendien deze week in de Champions League een pijnlijke 3-1 nederlaag leed tegen Napoli, won thuis met 3-0 van Bolton Wanderers. De doelpunten van David Luiz, Didier Drogba en Frank Lampard vielen allemaal in de tweede helft.

Chelsea stijgt door de overwinning naar de vierde plaats. Arsenal kan zondag in punten gelijk komen, maar dan moet de ploeg van Robin van Persie wel de derby tegen Tottenham Hotspur winnen.

Tim Krul leverde met Newcastle United twee punten in tegen Wolverhampton Wanderers. Door goals van Papiss Cissé en Jonas Gutierrez werd in de eigen Sports Direct Arena weliswaar een vroege 2-0 voorsprong genomen, maar in de tweede helft slaagden Matt Jarvis en Kevin Doyle erin om de Nederlandse doelman te passeren: 2-2.

Martin Jol handhaaft zich met Fulham veilig in de middenmoot. Door een vroege goal van Pavel Pogrebnyak won de ploeg van de Nederlandse trainer met 1-0 bij Queens Park Rangers, dat door een rode kaart van Samba Diakité bijna een uur met tien man speelde. Fulham staat elfde in de Premier League.

Eindelijk weer zege voor Chelsea (Foto: Novum)