Russin heeft dikste lippen ter wereld

Sommige mensen gaan ver om apart te zijn. De een wil een dikke kont en laat haar billen vol met cement spuiten. De ander laat haar lippen honderd keer volspuiten met collageen omdat ze graag op Jessica Rabbit wil lijken. De Russische Kristina Rei heeft nu de twijfelachtige eer om te boek te staan als ‘de vrouw met de dikste lippen ter wereld’.

De 22-jarige is er maar wat trots op, ze was ontevreden over haar lippen en heeft zich laten inspireren door haar zus en door haar favoriete stripfiguur, Jessica Rabbit. “Ik vind zelf dat ik er nu fantastisch uit zie”, weet de nagelstyliste te melden. “Soms word ik op straat nageroepen, maar dat maakt me niet uit. Ik wil zelfs nog extremer gaan, eruit zien als een stripfiguur, daar hou ik van”.

Al dat moois komt uiteraard niet zonder offers. Iedere injectie is pijnlijk en ook het prijskaartje begint op te lopen, daarom laat zich nu nog maar een keer in de twee maanden injecteren. In totaal heeft Kristina al ruim vijfduizend euro aan haar ‘schoonheid’ uitgegeven.

Ze heeft de smaak wel te pakken, “als ik het geld ervoor heb dan wil ik mijn borsten van een C-cup laten vergroten naar cup DD”. Ze wil ook haar oren laten punten als een elf en een neuscorrectie ligt ook in de planning. “Het is goed om apart te zijn”, zegt Kristina.

Kijk in de bron en oordeel zelf of deze dame er inderdaad mooier op is geworden.