Broers Gallagher leggen het bij

Noel en Liam Gallagher hebben de strijdbijl begraven. Liam dreigde vorige week zijn broer aan te klagen omdat die leugens verspreid zou hebben over de breuk van Oasis. Liam was boos omdat Noel beweerde dat hij een concert tijdens het V Festival afzegde omdat hij een kater had.

De afzegging zorgde in 2009 voor de zoveelste ruzie tussen de twee, waarna Oasis ophield te bestaan. Vorige week verschenen in de Britse boulevardkrant The Sun foto's waarop Liam op de avond voor het concert feestend te zien is, met een blik bier in zijn handen.

Tijdens een online videochat met fans, te zien op de website van muziekblad NME, bood Noel zijn excuses aan. "Het klopt dat hij keelontsteking had, hij had zelfs een briefje van de dokter om het te bewijzen", weet Noel. "Als hij zich gekwetst voelt, wil ik me daarvoor verontschuldigen. Het is allemaal een beetje uit de hand gelopen."

Volgens een ingewijde besloot Liam de aanklacht niet door te zetten na een gesprek met zijn moeder. "Zij was enorm van streek door het gedoe", zegt de bron tegen The Sun. "Toen realiseerde hij zich dat Noel niet rancuneus is, maar brutaal. Hij is gewoon boos omdat Oasis niet meer bestaat."