Batman: Arkham City-kostuums bij pre-orders

In Batman: Arkham Asylum zaten geen extra kostuums voor de held, een unicum voor een een game rond een superheld met zo'n lange geschiedenis. Veel pc-gamers waren dan ook aan de slag gegaan met mods om hun favoriete pak aan de game toe te voegen. Consolegamers konden alleen maar naar die creaties kijken en treuren. Dat daar bij Arkham City verandering in komt is nu duidelijk.

Verschillende winkels hebben namelijk bekendgemaakt dat zij speciale kostuums aanbieden bij Batman:Arkham City-pre-orders of wanneer je het spel gewoonweg bij ze koopt. De site ArkhamCity.co.uk heeft een lijstje bijgehouden en dat ziet er als volgt uit:

  • Batman Beyond-skin: pre-order de game bij GameStop.co.uk of MightyApe
  • The Dark Knight Returns-skin: koop de Collector's Edition
  • Earth One-skin: koop de game bij MightyApe
  • 1970's Batman-skin: pre-order de game bij ShopTo.net of Toys R Us
  • The Animated Series-skin: koop de game bij MightyApe 

De bovenstaande kostuums staan van links naar rechts op het onderstaande plaatje (waarvan het laatste pak Batmans standaarduitrusting is).

Batman: Arkham City - skins

Pre-order bij Best Buy, JB Hi-Fi, GameMania.nl of GameMania.be en dan krijg je het Robin-personage en een exclusieve challenge map voor hem erbij. Klik hier voor een duidelijk regio-overzicht en links naar de verschillende aanbieders.

Ook is er een speciale Joker-challenge map. Deze is in Nederland te krijgen door bij Bart Smit een pre-order te plaatsen.

Batman: Arkham City verschijnt 21 oktober voor de Xbox 360, PS3 en pc.