Vincent Cassel en Rosario Dawson in drama Trance

Vincent Cassel en Rosario Dawson zijn in onderhandeling voor het drama Trance van Danny Boyle. James McAvoy was al eerder in bespreking voor de rol van kunstdief. Cassel is een van zijn medeplichtigen bij een enorme kunstroof die misgaat, Dawson krijgt een relatie met beide mannen. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline.

McAvoys personage is een kunstdief met geheugenverlies die zich niet meer kan herinneren waar hij de gestolen buit verborgen heeft. Zo krijgt hij het aan de stok met collega Cassel.

Boyle is nog altijd voornamelijk bekend om zijn Slumdog Millionaire uit 2008, die acht Oscars won. Zijn vorige film, het bergbeklimmersdrama 127 Hours, werd zesmaal genomineerd voor een gouden beeldje maar won er geen.

De 44-jarige Cassel was vorig jaar te zien als dominante dansleraar in Black Swan. In zijn nieuwste film Le Moine speelt hij een kapucijnermonnik die gaat twijfelen aan zijn geloof. De 32-jarige Dawson was vorig jaar te zien in de treinrampenfilm Unstoppable. Ze is momenteel te zien in de komedie Zookeeper.

Trance verschijnt in 2013 in de bioscopen.


Vincent Cassel en Rosario Dawson in drama Trance (Foto: Novum)