Twilight-cast doet boekje open over seksscène

Twilight-fans kijken al een tijdje uit naar de langverwachte liefdesscène tussen Edward en Bella. In The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 is het eindelijk zover. Niet alleen de fans, ook de acteurs hebben er zin in.

"Ik hoop dat het een beetje trouw blijft aan het boek", vertelt hoofdrolspeler Robert Pattinson aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Het is wel bijzonder, want de liefdesscène zit niet echt in het boek." De 25-jarige Pattinson verwacht dat de fans verrast worden door de spannende scène.

Kirsten Stewart is erg tevreden met de verfilming, die ook voor de fans van de boeken nog een aantal verrassingen bevat. "Ik heb de film gezien, en hij volgt het boek echt heel nauwkeurig", zegt de actrice. "Maar we hebben ook wat dingen toegevoegd, dus ja, er zijn wel wat verrassingen.

De 21-jarige Stewart was ook erg blij met de steun van schrijfster Stephanie Meyer. "Ze was altijd al erg betrokken, maar nog nooit zoals nu. Ze is echt een onderdeel van deze film."

Voor de liefdesscène tussen vampier Edward en het meisje Bella moeten de fans nog even geduld hebben. Naar verwachting is de film vanaf november te zien in de bioscopen.