Corry Konings voor halve ton het schip in

Corry Konings is de afgelopen jaren flink belazerd door haar ex-man en voormalige zakenpartner. Nadat haar relatie in 2008 stukliep, verdienden de twee achter haar rug om geld met haar voormalige Spaanse tapasbar. Naar eigen zeggen heeft de 59-jarige bij elkaar 'meer dan een halve ton' verloren.

"Ik ben vreselijk belazerd door mijn ex en mijn voormalige zakenpartner", onthult Corry zaterdag in De Telegraaf. "Ze zijn gewoon samen doorgegaan onder een andere naam en in een nieuwe bv. En nee, ik heb er nooit meer iets over gehoord."

Corry zegt nog niet vergeten te zijn wat de twee met haar hebben gedaan. Ze vindt dat haar ex haar een flinke trap na heeft gegeven. "Dat voelde beslist niet fijn. Ik dacht dat ik het allemaal keurig netjes had afgehandeld tussen ons." Ook haar ex-compagnon is volgens haar geen lieverdje. "Hij is in mijn ogen een schijnheilige stiekemerd."

De zangeres wil er geen juridische zaak van maken. "Dat heb ik nooit overwogen. Het duurt in Spanje jaren voordat er wat gebeurt. Dat duurt me veel te lang", aldus Corry. Ze vertikt het om nog langer verbitterd te zijn over de situatie. "Ik ben klaar voor zeven vette jaren en laat de zeven magere al te graag achter me", spreekt ze vol goede moed.


Corry Konings voor halve ton het schip in (Foto: Novum)