Grote plannen voor 50ste verjaardag Rolling Stones

Volgend jaar is het vijftig jaar geleden dat de legendarische groep the Rolling Stones werd opgericht. Dat wil de Engelse groep niet ongemerkt voorbij laten gaan en als het aan gitarist Ronnie Wood ligt geeft de groep een optreden in Hyde Park. 

In een interview met de Engelse krant London Standard zegt de 64-jarige gitarist: "We willen een poging doen om de oude kameraadschap te heroveren. Ik weet dat Keith Richards mijn idee steunt, en de rest van de band is het ook wel met mij eens. We gaan zien wat we als een eenheid kunnen doen. In Hyde Park optreden lijkt me geweldig.

In 1969 waren the Rolling Stones ook in het Londense park te vinden. De groep gaf, als eerbetoon aan Brian Jones die net was overleden, een gratis concert. Het optreden in Hyde Park was destijds het 1e optreden met Mick Taylor. Taylor was de opvolger van Jones en de voorganger van Ronnie Wood. 

Of Mick Jagger ook interesse voor het jubileum heeft is nog niet bekend. De voorman van the Rolling Stones is momenteel druk doende met zijn nieuwe project Super Heavy. Daarin zitten naast de Stones-zanger zelf, ook Josh Stone, Dave Stewart en Damian Marley.