"iPhone 5 in september, weinig verbeteringen"

De iPhone van Apple is een groot succes. Het is dan ook niet vreemd dat elk gerucht omtrent nieuwere versies van het apparaat meteen groot nieuws is. Zo ook de geruchten die een producent van de iPhone nu in de wereld heeft gebracht. Deze claimt namelijk bezig te zijn met de productie van de iPhone 5 en geeft een aantal interessante details.

Pegatron Technology, een producent van notebooks in Taiwan, zou een order hebben ontvangen van Apple voor 15 miljoen exemplaren van de iPhone 5. Deze zouden in september klaar moeten zijn om verscheept te kunnen worden. De eerste leveringen van onderdelen zouden al bij het bedrijf geleverd zijn.

Volgens het rapport van Digitimes zou de nieuwe iPhone 5 geen grote verbeteringen hebben ten opzichte van de iPhone 4. Eerder waren er al details uitgelekt over de technische specificaties. Zo zou de iPhone 5 een A5 processor bevatten, die te vergelijken is met de processor in de iPad 2, en zou het apparaat een 8-megapixel camera bevatten. Dit is 3-megapixel meer in vergelijking met de iPhone 4.

Verwacht wordt dat we in september meer te horen krijgen over de iPhone 5 tijdens het jaarlijkse Apple-event.

iPhone