Moordverdachte achtervolgt Peter R. de Vries

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is vrijdag in Het Gooi achtervolgd door Pieter Vis, die verdacht wordt van de moord op zijn ouders Jurrie en Marrie. Dat heeft de journalist laten weten op Twitter.

"Vis viel door de mand toen ik hem een doodlopende straat liet in rijden en hij niet meer langs mij kon en wel moest uitstappen. Hij was niet erg te spreken over de uitzending die we over de moord hadden gemaakt en wilde mij 'wat vragen stellen'. Op de Vis-manier", aldus de SBS 6-presentator.

De Vries vindt het vreemd dat Vis hem achtervolgde: "Heb hem voorgehouden dat hij zelf eerder elk contact geweigerd heeft en niet aan uitzending wilde meewerken. Raar om mij nu te volgen. Hij zou zijn 'verhaal nog wel eens doen'. Dat moest ik maar afwachten. Nou, we zullen zien. Een dag uit het leven van een crime-reporter."

De presentator heeft tot slot een goed advies voor mensen die kritiek hebben: "Wie ontevreden is over een uitzending kan overigens gewoon elke dag op kantoor langskomen hoor: MediArena 2 in Duivendrecht."


Peter R. de Vries, hier in gezelligere tijden