Sneijder: ''Alleen God weet waar mijn toekomst ligt''

Donderdag gaf Wesley Sneijder aan geen reden te zien om Internazionale te verlaten. Nu maakt hij het mysterieuzer door te zeggen dat alleen God weet waar zijn toekomst ligt. "Ik hou van Inter met heel mijn hart, maar God beslist waar mijn toekomst zal liggen", tekent de website Tuttomercatoweb.com op uit de mond van de Oranje-international.

Sneijder wordt de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. Onder andere Chelsea en Manchester United zouden hem willen contracteren. Donderdag gaf Sneijder aan geen reden te zien Inter te verlaten en dus ook komend seizoen het shirt van de Nerazzurri te dragen.

Inmiddels zijn de woorden van de technisch begaafde middenvelder wat minder stellig: "Ik wil de fans bedanken, omdat die altijd zo goed voor me zijn geweest en ik wil hen ervan verzekeren dat als ik bij Inter blijf ik er alles aan zal doen meer te winnen." Sneijder kijkt lichtelijk verbitterd terug op het afgelopen seizoen, waarin Inter weliswaar de Coppa Italia won, maar de Scudetto aan aartsrivaal AC Milan moest laten. "Ik ben boos over het feit dat we niet altijd de resultaten kregen waar we voor vochten", aldus de ex-Ajacied.