[CL] Uitslag Internazionale - Schalke 04

Schalke 04 heeft in Milaan tegen Internazionale voor een stunt weten te zorgen. De Duitse ploeg wist met 2-5 te winnen van het team van Wesley Sneijder en zette hiermee een forse stap in de richting van de halve finales van de Champions League.

Inter kwam al heel vroeg op voorsprong. Het was aanvaller Stankovic die al in de eerste minuut de score wist te openen. Daarna golfde het spel op en neer en was het Matip die de score weer gelijk trok. Vervolgens waren het de Italianen die aandrongen bij Schalke en het was vervolgens aanvaller Diego Milito die de Milanezen weer op voorsprong bracht.

Na die goal was het echter de beurt aan de Duitsers. Edu en Rául waren daarna trefzeker voor de uitspelende ploeg en zorgden zo voor een voorsprong voor de Duitsers. Middels een eigen goal van Ranocchia was de wedstrijd in feite al gespeeld. De Duitsers liepen hierdoor uit naar een 2-4 voorsprong.

Aanvaller Edu, die al een doelpunt op zijn naam had staan, zorgde in de 75ste minuut voor het slotakkoord. Hij wist doelman César voor de tweede maal te verschalken en maakte de vijfde goal voor Schalke.

Internazionale

2 - 5

Schalke 04

1' Stankovic
 34' Milito
   17' Matip
 40' Edu
 53' Rául
 57' Ranocchia (e.d.)
 75' Edu

Gele kaart: Stankovic, (Internazionale), Farfán, Sarpei, K.Papadopoulos, (Schalke 04)
 Rode kaart: Chivu (62/2xg) (Internazionale),

Stadion: Stadio Giuseppe Meazza, Milaan
Toeschouwers: 80.000
Arbiter: Atkinson (Eng)