Motorstorm Apocalypse-demo op komst

Sony heeft bevestigd dat er een demo van Motorstorm Apocalypse onderweg is voor de PlayStation 3. Evolution is druk bezig met het spel, zoals te horen in onderstaande dev-diary. Een datum voor de demo is nog niet gegeven, maar de makers beloven deze zo snel mogelijk te delen.

De firma heeft geen enkele datum voor de komst van de demo's, maar belooft: "De datums worden op korte termijn bekendgemaakt, de demo moet worden getest over de hele wereld, net zoals het volledige spel. Als je een glimp hebt gezien van de track genaamd 'Mainline', dan heb je een goed idee van wat je van de demo kan verwachten. Zodra we een datum hebben geven we die".

In onderstaand dagboek bespreekt de studio nieuwe uitdagingen, medailles die te verdienen zijn en de vele aanpassingsmogelijkheden van de auto's, van paintjobs, bodykits, tot het bestickeren van je auto en de perks die je bij het online racen kan gebruiken. Genoeg om je eigen persoonlijke tinten te geven aan je favoriete auto dus.

Het spel is geannuleerd in Nieuw Zeeland, omdat Sony het niet vond passen om het spel, waar aardbevingen een belangrijke rol spelen tijdens het racen, uit te brengen na de aardbeving in het land.

Motorstorm Apocalypse komt exclusief voor PlayStation 3 op 16 maart uit in Europa en 12 april in Amerika. Je hebt dus nog wat weken om te sparen voor een 3D-televisie om van alle mogelijkheden van het spel te genieten.