FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Motorstorm: Apocalypse

Game

Dit keer racen we niet in afgelegen gebieden, maar zal de strijd losbarsten in de stad, waar het, door een aardbeving, een flinke puinzooi is.

De stad is gebaseerd op de Bay Area in Californië. Na een enorme aardbeving is de stad zo goed als verlaten, en de Stormers kunnen er zich geheel uitleven, maar de aardbevingen zijn verre van voorbij. Gevaarlijke bruggen, gebouwen die instorten en wegen die door aardbevingen open splijten.

En de natuur is niet je enige vijand in de singleplayer gedeelte van de game. Gamedirector Matt Southern geeft al aan dat er twee andere groepen zijn achtergebleven, die maar al te graag gaan meehelpen bij de vernietiging van de stad. Meer nieuws over de groepen komt nog.

Schade aan je auto, opgelopen in een race, wordt meegenomen in de volgende race, dus het wordt een hele uitdaging om je auto heel te houden.

In de multiplayer zijn spelers zelf in staat om hun eigen games te maken, inclusief voorwaarden om te winnen, en of ze alleen mensen uit hun friendlist willen of ook vreemden. Er kunnen maximaal 16 spelers meedoen in een online race. Thuis kunnen vier spelers door middel van splitscreen racen. En natuurlijk een combinatie hiervan, met vier vrienden thuis spelen tegen anderen die online zijn.

Platform Playstation 3
Developer Evolution Studios
Publisher Sony Computer Entertainment
Genre Racing
Releasedatum NL 16-03-2011
Releasedatum VS 12-04-2011
PEGI rating 16+
Meer informatie Officiële site
Waardering 7.0
User-waardering 7.4
Aantal stemmen6
Verdeling van de stemmen
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.