Crouch: "Topspelers houden niet van verliezen"

Tottenham Hotspur-spits Peter Crouch was de maker van het winnende doelpunt in het Champions League-duel tegen AC Milan en zag hoe Gennaro Gattuso na afloop van de wedstrijd assistent-coach Joe Jordan een kopstoot verkocht. "Hij probeert altijd dingen uit te lokken", zei Crouch tegen Sky Sports. "Topspelers houden er niet van om te verliezen en dat is wat hij vanavond heeft laten zien".

Trainer Harry Redknapp reageerde wat luchtiger op de kleine vechtpartij. "Ik had mijn geld op Joe gezet. Als je met iemand ruzie zoekt, kun je dat beter niet met Joe Jordan doen", zei de Engelsman.

Ook Rafael van der Vaart was er niet over te spreken. "Ik heb nog nooit zoiets gezien", zei hij tegen de camera's van de NOS. "Ik probeerde hem nog tegen te houden maar hij was helemaal buiten zichzelf."

Ook over Mathieu Flamini was hij verontwaardigd. De Fransman schopte Vedran Corluka, die niet meer verder kon spelen. "Dat was absoluut rood. Ik heb na afloop de voet van Corluka gezien, heel dik. We hopen maar dat om een fikse kneuzing gaat."